Spoed

Bel Huisartsenpraktijk Galecop bij spoed tussen 8.00 en 17.00 uur: 030-6300088 en kies optie 1.
Bel Huisartsenpost Nieuwegein bij spoed tijdens avond-, nacht- of weekenduren en feestdagen: 088-1309660
De huisartsenpost is alleen bedoeld voor plotseling optredende klachten die niet tot de volgende werkdag van de eigen huisarts kunnen wachten.

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie.

Spreekuur afspraak

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak. Voor het maken van een reguliere afspraak verzoeken wij u om in de ochtend te bellen. Voor het opvragen van uitslagen zijn wij in de middag bereikbaar. De assistente schat de urgentie en de benodigde tijd in. 

Online afspraak maken

U kunt ook online een afspraak voor het spreekuur maken via een beveiligde omgeving van het Patiëntenportaal van 'Uw zorg online'.

U dient zich hiervoor eenmalig te registreren. Na de registratie vragen wij u zich te identificeren, zodat wij kunnen controleren of u patiënt van ons bent en u toegang tot het portaal kunnen verschaffen. U kunt hiervoor onderstaande link naar het patiëntenportaal gebruiken.

PatiëntenportaalPatiëntenportaal

Visite

Mocht uw fysieke situatie het niet toelaten dat u naar de praktijk komt, dan kunt u een huisbezoek aanvragen. Wij vragen u om dit voor 10.00 uur telefonisch bij de assistente aan te geven.
Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat het beste doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.

Waarneming tijdens afwezigheid

Deze waarneming is uitsluitend bedoeld voor klachten die niet goed kunnen wachten tot de terugkomst van uw eigen huisarts. Bij het bellen van ons praktijknummer wordt u doorverbonden met een waarnemend huisarts uit nabije regio.